Onze ruimtes

Het Buurthuis beschikt over vier ruimtes. In het gehele pand is draadloos internet beschikbaar. Als u op de naam van de ruimte klikt, kunt u meerdere foto's bekijken!

Interesse? Mail naar buurthuisvoorhof.verhuur@gmail.com en vermeld zoveel mogelijk gegevens (soort bijeenkomst, aantal personen, datum, tijdstip, wensen voor koffie/thee enz.), dan antwoorden wij u zo snel mogelijk.

/Images/Verbouwing 10.JPEG

Ontmoetingsruimte met keuken en bar

Deze ruimte is zeer geschikt voor activiteiten en vergaderingen van grotere groepen mensen (maximaal 40). Aan de bar is ruimte voor een drankje. Een geluidssysteem en/of een beamer met projectiescherm zijn beschikbaar.

Onze mooie, in 2015 gerenoveerde keuken is te huur voor kookactiviteiten. Er staat een kookeiland met zes gaspitten en er is voldoende kookgerei, bestek en servies.

/Images/2 - Keuken (1).JPG

Creatieve ruimte

In deze gezellige en knusse ruimte kunnen kleine groepen (max. 20 personen) terecht. Voor creatieve activiteiten is dit lokaal, waarin een aanrecht met kraan aanwezig is, zeer geschikt, maar ook kunt u er prima een vergadering houden!

Delftsblauwe ruimte

Hier bieden we een vergaderruimte voor maximaal 20 personen.

/Images/4 - Computerruimte (1).JPG
/Images/3 - Gymzaal (1).JPG

Gymzaal

Een flexibele ruimte voor max. 40 personen voor sportieve activiteiten en dans. Hij beschikt over een spiegelwand (achter de beschilderde panelen) en een balletbar en er zijn sportmaterialen en zit- en ligmatjes beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Ook kunt u gebruik maken van een geluidssysteem.

  

 

Prijsoverzicht

Alle ruimtes zijn per uur te huur. De minimale duur is twee uur. Als u twee ruimtes tegelijk huurt, krijgt u op de tweede ruimte 5 euro korting per uur! Dit geldt ook voor een eventuele derde of vierde ruimte. Consumpties zijn niet inbegrepen bij deze prijzen.

Door de sterk gestegen kosten voor energie moeten wij helaas onze huurprijzen per 1 september 2022 verhogen. De tarieven zijn nu:

  • Ontmoetingsruimte inclusief keuken en bar: €32,- per uur (was 29,-)
  • Gymzaal : €27,- per uur (was 24,-)
  • Delftsblauwe ruimte : €20,- per uur (was 17,-)

Voor het organiseren van feesten, partijen of andere privébijeenkomsten geldt een extra bijdrage van €25,-. U bent dan lid van de Vrienden van het Buurthuis voor één jaar.

Enkele voorwaarden voor het houden van een feest:

  • Er mogen alleen licht alcoholische dranken worden genuttigd, eventueel door het buurthuis te verstrekken.
  • Er wordt geen geluidsversterkte muziek ten gehore gebracht.
  • Het feest eindigt om 22:00 uur.

 

 

Sponsors